"Беня" і гроші: Які фінансові борги залишив після себе розстріляний одеський бізнесмен?

У Києві був розстріляний бізнесмен з Одеси Олександр Ряжев.

У Києві був розстріляний бізнесмен з Одеси Олександр Ряжев. Фото www.unian.uaВ Одесі бізнесмена Олександра Ряжева, якого недавно розстріляли в Києві, пам'ятають як ресторатора.Там він володів кількома закладами, але в ресторанах кажуть, що цей бізнес Ряжев продав кілька років тому, передають Патріоти України із посиланням на ТСН.

Така ж ситуація і з квартирами в Одесі, де сусіди Ряжева пам'ятають, але зізнаються, що не бачили давно. У свою чергу, історію розстріляного бізнесмена на умовах анонімності розповів журналістам людина, яка має відношення до кримінального світу.

Чоловік підтвердив версію, яка шириться Інтернетом: Ряжев має давні зв'язки з криміналом. На початку своєї "кар'єри" він обманював довірливих гостей Одеси, а за зухвалість і нахабство отримав у кримінальному світі на прізвисько "Беня", на честь легендарного одеського злодія Бені Крика. Зазначається, що підйом кар'єри Ряжева почався після зустрічі з чеченським кримінальним авторитетом Абу Арчаковим. Схоже, саме його гроші він і відмивав через мережу ресторанів. Кримінальний тандем працював успішно, поки в кінці 90-х уже звик до великих грошей Ряжев не захопився класичним одесським хобі – картами, а почав грати по-крупному.

Гравець в карти переконує, що за борги за гру, навіть дуже великі, не розстрілюють,тому що потім все життя з боржника можна вимагати борг. Експерт Володимир, який має загальний стаж висновки 15 років, і каже, що на його очах за картковим столом люди чинили жахливі вчинки. Кажуть, що коли Ряжев програвав, кидав на гроші партнерів по бізнесу і навіть постачальників власних ресторанів. Після його смерті залишилося близько 3 десятків кредиторів, яким Ряжев має від 100 000 доларів до півмільйона, але за борги в бізнесі теж не розстрілюють посеред столиці.

"Якщо я не хочу платити або відмовляюся, або ж твої люди просто карають мене, або ж є такі, які називаються третейські судді. Вони "розрулюють" всі сформовані ситуації в криміналі - так вони контролюють і гру", - підкреслює Володимир.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...