День народження в невідомості: Знайомі зниклого Тараса Познякова просять молитись за хлопця

Друзі львів'янина Тараса Познякова, який безслідно зник в квітні 2016 року під час поїздки до Києва, в соцмережі вітають його з днем народження.

Зокрема, відповідне повідомлення з'явилося на сторінці волонтера Емми Шиманович в Facebook, пишуть Патріоти України.

"Первый день рождения (15 марта. - Ред.) в неизвестности и тишине. Его до сих пор не нашли. Не покидая веры и в ожидании чуда: отец, мать, родственники, друзья - ждут, ищут, молятся... Меньше чем через месяц будет год, как его нет дома. Самый ужасный год жизни для его семьи", - написала Шиманович.

Вона попросила всіх небайдужих людей помолитися за те, щоб Тарас Позняков знайшовся.

"Это так страшно. Жить в неведении. Я прошу всех, кто прочтет этот пост, помолитесь за раба Божего Тараса - пусть он найдется. Пусть Бог смилостивиться над ним и его родителями", - підкреслила волонтер.

Знайома Познякова Анастасія Никифорова теж в соцмережі привітала Тараса з днем народження і побажала "вернуться, как можно скорее".

"Зая!" - так мы с тобой называли друг друга в течение многих лет… Так вот, зая, я поздравляю тебя с днем рождения и желаю, как можно скорее вернуться. По тебе скучают и ждут твоего возвращения много людей, так что поспеши!" – написала Нікіфорова.

Ще одна знайома родини Познякова Інна Соручан написала, що хоче, щоб сталося диво, і Тарас повернувся.

"Тарасик... У тебя день рождения. Я от чистого сердца желаю тебе только одного... Пусть сегодняшняя дата станет твоим вторым днем рождения! Чтобы сегодня произошло такое желанное всеми и самое заветное желание. Чудо... Твое возвращение! Желаю, чтобы ты, наконец, вернулся к родителям и в родной дом. Чтобы этот страшный сон, наконец, закончился!" – написала Соручан.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...