Дзідзьо дав цінну пораду українцям (відео)

Співак Дзідзьо закликав українців бути культурнішими.

Дзідзьо дав цінну пораду українцям.Фото gk-press.if.uaДзідзьо, даючи інтерв'ю співачці Олі Поляковій, звернувся до українців, пишуть Патроіти України.

-Дзідзьо, я знаю, що зараз ти знімаєш художнє кіно про себе. Скажи, де мій сценарій, де моя роль? Я з тобою співала дуетом. Хіба я не заслужила хоч маленьку роль?

-Дайте мені телефон! Селфі у прямому ефірі. Продюсер фільму "Контрабас", Оля Полякова в прямому ефірі заявила, що вона хоче зніматися у нашому фільмі!

-Я заслужила! Після нашого дуету твоя кар'єра сягнула небес!

-А я не співав?

-В тебе на футболці написано "не матюкайся". На Західній Україні є дуже гарні матюки. Можеш нас навчити?

-Курва його мать!

-Матюкатися не можна. Особисто хочу звернутися до тебе і сказати: "Менше! Люди, потрібно менше матюкатися! Люди! Культурнішими стараємося бути! А я хочу Ольку поцьомати в губи.

-Ой, я не можу. Це ми виріжемо.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...