Є робота: Янчук набирає команду, яка знається на викритті корупційних грошей

Національне агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманих від корупційних та інших злочинів оголошує конкурс на перші вакантні посади у відомстві.

Антон Янчук. Фото from-ua.comУ Національному агентстві з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, стартував конкурс по набору співробітників. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив глава агентства Антон Янчук, передають Патріоти України.

"Національне агентство оголошує конкурс на перші вакантні посади у відомстві - від фахівців до начальників відділів", - сказав він.

Янчук зазначив, що в перспективі штат агентства складе 130 чоловік, 80 з них будуть набрані вже в цьому році. На сьогоднішній день у відомстві працюють сім чоловік.

Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів, було створено постановою Кабміну 24 лютого 2016 року.

28 листопада 2016 року спеціальна конкурсна комісія рекомендувала призначити главою нового відомства заступник міністра юстиції Антона Янчука.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...