Кінець ТБ-кар'єрі: Регіна Тодоренко вийшла заміж і відразу стала вдовою (фото)

Останнім часом телеведуча Регіна Тодоренко почала дуже втомлюватись через постійні авіапереліти.

За последний месяц я пережила 22 перелета

"Так уж случилось, что астролог в Индии предсказал мне, что в первом браке у меня будут неудачные и проблемные отношения, поэтому мне стоит носить кольца с кораллом и кошачьим глазом или выйти замуж за дерево. Вот мне и пришлось испытать на себе магию древнего индийского ритуала ", - пояснила Регіна. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Подробности.

За словами Тодоренко, церемонія дійсно нагадувала весілля. Її нафарбували, наділи гарне весільне сарі, прикраси і привезли до "нареченого".

"И что вы думаете, в тот момент, когда я поняла, что все, о чем я мечтала всю жизнь, наконец свершилось, и я стала женой, коварный прист выхватил мачете и мгновенно отсек моему "мужу" все, что было можно! Насколько быстро я стала женой, столь же быстро и овдовела! ", - поскаржилась вона.

Здається, що в низці таких подій, завжди енергійна ведуча тревел-шоу "Орел і решка", Регіна Тодоренко ніколи не втомлюється. Але, як виявилося, співачка вже вибивається з сил. Телеведуча розповіла в своєму мікроблозі, чим загрожують подорожі "богині рюкзака" (так вона називає сама себе).

"За последний месяц (а вы помните, что в месяце всего 28-31 день) я пережила 22 перелета. По-моему, иду на рекорд. Скажу честно: после 20-го полета я почувствовала себя стюардессой-пенсионеркой. Все спрашивают: "Как вы не устаете от такого количества перелетов?" Раньше я говорила, что мне все нипочем. Сейчас же отвечаю: "Устаю, очень устаю". Не знаю, как восстанавливаться, все тяжелее переношу смены часовых поясов и климатических зон, так хочется быть активной, а не овощем, срок годности которого вот-вот истекает. Иногда даже говорить лень, лишь бы ноги донесли тебя до очередного незнакомого отельного номера, который через пару часов ты будешь называть домом", - пише Регіна.

Раніше співачці допомагали йога, вітаміни, риб'ячий жир, але і це вже не дає результату.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...