Наслідки блокади: Київ не торгуватиме із "конфіскованими" підприємствами на окупованому Донбасі

Петро Порошенко заявив, що Україна не дозволить працювати підприємствам, які захоплені бойовиками.

Київ не торгуватиме із "конфіскованими" підприємствами на окупованому Донбасі. Фото www.unian.uaПрезидент України Петро Порошенко заявляє, що Україна не матиме жодних торговельних відносин з «конфіскованими» бойовиками підприємствами в окупованих районах Донбасу. Про це Порошенко повідомив під час зустрічі з міністром закордонних та європейських справ Люксембургу Жаном Ассельборном, повідомляють Патріоти України з посиланням на УНІАН.

Президент наголосив, що через провокативні дії Росії відбувається загострення ситуації на Донбасі.

Глава держави нагадав, що РФ визнала фейкові документи так званих «ДНР» та «ЛНР», пізніше відбулося захоплення українських підприємств, які працювали у правовому полі України – сплачували податки, виплачували зарплату в гривнях.

«Після захоплення цих підприємств ми не можемо мати жодних торговельних відносин з цими «конфіскованими» підприємствами. Ми не будемо дозволяти жодної їхньої діяльності», - заявив Порошенко.

1 березня, бойовики заявили про "націоналізацію" українських підприємств, розташованих на окупованому Донбасі. "Ми змушені оголосити, що якщо до 00:00 середи (1 березня 2017 року) блокада не буде знята, то ми введемо "зовнішнє управління" на всіх підприємствах української юрисдикції, які працюють в "ДНР" і "ЛНР", - йдеться в опублікованій спільній заяві Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Наголошується, що для контролю за "переходом" підприємств української юрисдикції під так зване управління в "ДНР" і "ЛНР" створені "спеціальні штаби".


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...