Невгамовні діти: Американський політолог розповів про курйоз з дітьми під час інтерв’ю ВВС (відео)

Під час одного з інтерв'ю на ВВС, у кадр з політологом Робертом Келлі потрапили діти.

 Американський політолог розповів про курйоз з дітьми під час інтерв’ю ВВС. Фото tengrinews.kzАмериканський професор політології Пусанського національного університету Роберт Келлі, який проживає в Південній Кореї, прокоментував свій курйозний ефір на Бі-бі-сі, в ході якого в кадрі несподівано з'явилися його діти, пишуть Патріоти України із посиланням на Бізнес.

Дружина професора Джанг-а Кім розповіла BBC, що інцидент став для сім'ї стресом, але вони з ним "впоралися". Сам Келлі зізнався, що переживав через думки, що після того, що сталося з телекомпанії йому більше не зателефонують.

У той же час, Джанг-а Кім рада, що люди отримали задоволення від відео, і все закінчилося щасливо. На запитання ведучого новин про те, що багато глядачів прийняли дружину професора за няню, Джанг-а Кім відповіла, що її це не турбує.

Невгамовні дочка Меріон і син Джеймс не змінили своєї поведінки і під час нового сімейного інтерв'ю, продовжуючи грати і заважати батькам.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...