Пам'ятний сувенір: Як у Харкові злодії лоханулись

Скоюючи крадіжку у харківській квартирі, злодії переплутали сувенірні гроші зі справжніми.

Як у Харкові злодії лоханулись. Фото finance.tut.byКрасноградський райсуд Харківської області визнав винними 37 і 39-річних громадян Грузії, які скоїли крадіжку, інформують Патріоти України із посиланням на Надзвичайні новини.

Як розповіла начальник управління облпрокуратури Тетяна Сотникова, наприкінці січня гастролери, зламавши відмичкою дверний замок, пробралися до однієї з квартир в Краснограді. Звідти вони забрали близько 1500 гривень, 100 доларів, прикраси, парфуми та постільну білизну.

У поспіху злодії навіть прихопили з собою кілька сувенірних банкнот номіналом 100 доларів США, переплутавши їх з справжніми грошима.

"Коли зловмисники намагалися вийти з награбованим на вулицю, виявилося, що двері під'їзду замкнуті. Їх заблокував інспектор поліції місцевого відділу, який приїхав туди за викликом очевидців злому. Злочинці вибили двері під'їзду і вибігли на вулицю. Один з них почав тікати, а інший влаштував бійку з поліцейським і зламав йому руку", – уточнила Сотникова.

Одного чоловіка затримали правоохоронці, другого – громадяни.

За злом із проникненням і опором при затриманні 39-річний чоловік отримав п'ять років в'язниці. Його 37-річний спільник проведе за ґратами 3,5 року.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...