Патологічний брехун, який веде країну до авторитаризму: Сенатор Сендерс жорстко пройшовся по Трампу

Сенатор Сандерс назвав Трампа патологічним брехуном.

Сенатор Сандерс назвав Трампа патологічним брехуном. Фото replyua.netБерні Сандерс, незалежний сенатор від штату Вермонт, в інтерв'ю виданню The Guardian досить жорстко пройшовся по 45-му президенту США,інформують Патріоти України.

Зокрема, Дональд Трамп, на думку сенатора, є патологічним брехуном, який веде країну до авторитаризму. Сандерс, котрий свого часу прендував на те, щоб стати кандидатом в президенти від Демократичної партії, однак поступився Хілларі Клінтон, дав досить похмурий прогноз - як відносно адміністрації Дональда Трампа, так і з приводу її намірів. Політик переконаний, що команда нового президента початку організовала атаку на американську демократію.

При цьому, Сандерс засудив найбільш спірні пориви Дональда Трампа щодо судової системи, засобів масової інформації, і інших стовпів суспільного життя США.

Сенатор підкреслив, що новий глава держави постійно бреше, і, швидше за все, робить він це не випадково. Цьому є пояснення - вся справа в тому, що Дональд Трамп бреше для того, щоб підірвати основи демократії в Сполучених Штатах. Варто зазначити, що попередження Сандерса прозвучала через 50 днів після того, як 45-й президент США офіційно вступив на посаду. При цьому країна досі не може оговтатися від шоку, спровокованого тим, що сьогодні в кріслі наймогутнішого чиновника США сидить вчорашня зірка реаліті-шоу і бізнес-король нерухомості.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...