Переломний момент у правосудді: Одеський суддя отримав безпрецедентний вирок

Сьогодні, 12 березня, суддю Суворовського районного суду міста Одеси Костянтина Бобовського Вища рада правосуддя приговорила до взяття під варту.

 Одеський суддя отримав безпрецедентний вирок. Фото politeka.neПро це пишуть Патріоти України із посиланням на Громадське.

ГПУ інкримінує судді вимагання та намір щодо отримання неправомірної вигоди за рахунок учасників справи, яку він веде.

Звинувачення вимагає присудити Бобровському запобіжний захід у вигляді утримання під вартою, оскільки слідство допускає, що він може чинити тиск на свідків і скористатися зв’язками в правоохоронних органах з метою уникнення правосуддя.

Крім того, слідчі припускають, що обвинувачений може спробувати виїхати з України за кордон.

Даний процес є першим для Вищої ради за участю судді. Раніше питання недоторканності суддів було виключно в руках Верховної Ради.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...