Шокуюча правда: Відому російську гімнастку "обчистила" рідна мама і залишила її на вулиці

Російську гімнастку Анастасію Гришину, яка стала срібним призером Олімпіади-2012, рідні батьки обікрали на велику суму грошей.

Таку шокуючу правда 21-річна спортсменка, яка завершила виступи в 2015 році, розповіла в інтерв'ю КП, повідомляють Патріоти України.

За її словами, мова йде про суму 20 мільйонів рублів, які вона заробила за час своєї кар'єри."Я получила выписки по всем моим счетам за все годы и была просто шокирована. Оказывается, все это время я получала приличную зарплату – около 100 000 в месяц, мне регулярно перечисляли крупные денежные премии за участие в соревнованиях, только в 2012 после Олимпиады на мои счета поступило порядка 5 миллионов рублей", – розповіла Гришина.

Вона зазначила, що мати розпоряджалася її засобами поки Настя була неповнолітньою, а потім просто обдурила рідну дочку. "Все имущество, все что было куплено, все записано не на меня. Мама и моего ребенка может легко сделать бомжом. Я столько лет тренировалась, я угробила здоровье, и на честно заработанные деньги не могу даже расслабиться в декрете", – підкреслила олімпійська призерка.

Як підкреслила гімнастка, зараз вона намагається домогтися справедливість в суді, а також звернулася до вищого керівництво країни.

"Мне очень стыдно, больно и обидно. Поверить не могу, что так со мной поступил не кто-нибудь чужой, а родная мать. Она забрала все мои деньги и жилье. Все, что я заработала в спорте. Даже машину, которую мне, как чемпионке вручил после Олимпиады мэр Собянин. У меня ничего не осталось. Теперь я с маленьким ребенком буквально на улице", – резюмувала Гришина.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...