Тимошенко назвала причини "розставання" з Савченко (відео)

Юлія Тимошенко пояснила, що вони з Надією Савченко розійшлися в поглядах "на життя і на війну".

Тимошенко заявила, що вони розстались із Савченко мирно. Фото УНІАН Лідерка партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко розповіла про стосунки із колишнім №1 партійного списку її фракції Надією Савченко. Про таку делікатну тему політик розповіла в інтерв’ю ТСН, повідомляють Патріоти України.

За словами Тимошенко, вона повірила у Савченко, адже асоціювала її із собою у зв’язку із тим, що вони обидві побували за ґратами.

«Я сприймала Надію Савченко, як жінку, кинуту за грати режимом. Для мене це була пряма асоціація з моїм життям. Я знала, що таке жінка за гратами без захисту. За гратами вона себе вела дуже мужньо. Вона виглядала як сильний патріот України. І ми розуміли, як відбувається система звільнення військовополонених в Росії, я знала, що треба підіймати її питання на найвищому політичному рівні. Бо по-іншому звільнити її буде просто неможливо. Її би просто там забули і вона можливо б там загинула. Я вірила в неї», - заявила Тимошенко.

При цьому, що стосується подальшого виключення Савченко із фракції, то лідерка «Батьківщини» заявила, що вони із Надією «розсталися абсолютно мирно», але «Наші погляди на життя і на війну, на те, як рухатися Україні, розійшлися докорінно».

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...