В собаку, яка у Запоріжжі знайшла немовля на пустирі, двічі стріляли (відео)

За п'ять років до того, як вівчарка знайшла новонароджену дитину, її намагався застрелити та переїхати автомобілем місцевий житель.

Собака, яка в Запоріжжі знайшла немовля на пустирі. Фото iz.com.uaНагадаємо, вранці 8 березня на пустирі біля 110 школи під час прогулянки з собакою Тетяна Вашко виявила немовляти - дівчинка була дуже переохолоджена, але, на щастя, ще дихала. Жінка відразу ж викликала патрульних і "швидку", і як могла намагалася зігріти дитину. Зараз дитина перебуває в реанімації 5-ої дитячої міськлікарні, а Рода тепер вважають першим героєм на районі. Про це "Індустріалці" розповіла господиня пса Тетяна Вашко, пишуть Патріоти України.

- Да, сегодня мы звезды, ведь Род нашел брошенную новорожденную девочку и к нам съехались все телеканалы, чтобы рассказать о его подвиге, но все уже забыли, как в 2012 году местный житель хотел его застрелить. Видите ли, собака большая и ему не нравилось, что мы ходили мимо его дома. Этот человек пытался всем рассказывать, что мой Родя бросается на детей, но это была наглая ложь! Он просто решил сжить со света и меня, и собаку. Пытался задавить на машине, дважды стрелял в меня и собаку.

Дело дошло до суда, но я не дала себя в обиду. Подала на него встречный иск. К счастью, на мою сторону встали жители района, которые знают насколько Род добрая собака. К тому же я всегда водила его на поводке и в наморднике. Поддержали и журналисты. Этот человек от меня отстал, но за свои действия и ложные обвинения он не ответил – у него достаточно знакомых и родственников было на то время и в прокуратуре, и в суде.

Так вот сегодня, я считаю, справедливость восторжествовала. Очень обидно, что тогда мне приходилось всеми силами доказывать, что Род добрый. После того, как он сам нашел девочку, все в этом убедились. Знаете, он настолько к ней привязался, что когда приехали патрульные, не хотел ее бросать, а побежал за ними к машине и пытался ее лизнуть.

Як зізналися патрульні, які приїхали забирати немовля, Данило Федорченко і Максим Ярошенко, вони і правда, побачили дивну річ, що собака хвилювалася про цю дівчинку в сотні разів сильніше, ніж її рідна горе-матір.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...