Великі втрати Росії: Розвідка повідомила, де "латають" поранених бойовики "Л / ДНР"

В результаті вогняної відповіді сил АТО, втрати проросійських бойовиків за минулий тиждень склали 16 чоловік убитими і 35 пораненими.

 Розвідка повідомила, де в Росії лікують поранених бойовики "Л / ДНР". Фото 24today.netПро це у своєму Facebook повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України, пишуть Патріоти України.

"Военнослужащие российских оккупационных войск, получившие тяжелые ранения в ходе боевых действий, направляются для дальнейшего лечения в гражданских медицинских учреждениях на территории России", - йдеться у звіті.

Зокрема, тяжкопоранені військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК проходять лікування та реабілітацію на базі ВАТ "Санаторій Вешенський" в Ростовській області Росії.

Також під керівництвом представників ФСБ РФ комендантськими підрозділами, спільно з так званими правоохоронними органами "ДНР / ЛНР", проводяться рейди із затримання співробітників місцевих охоронних фірм, керівники яких недостатньо активно співпрацюють з командуванням російських окупаційних військ.

Затриманим під час рейдів пропонується оформити контракти на проходження військової служби у об'єднаннях і частинах російських окупаційних військ.

"12 марта в ходе розыска российского офицера-дезертира, комендантский патруль обстрелял транспортное средство местной охранной фирмы и нанес побои двум ее сотрудникам, которые проигнорировали требования остановиться, а затем выйти из автомобиля для обыска", - сказано в повідомленні.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...