"Вместо автомата гитара": Український боєць грає на гітарі, поки кулі не свистять (відео)

Талановитий військовий заспівав під гітару пісню гурту "Тартак".

У мережі з'явилося відео, на якому сором'язливий боєць на території окупованого Донбасу в перерві між обстрілами виконує під гітару пісню "Мій лицарський хрест" гурту "Тартак", повідомляють Патріоти України.

Відповідне відео, яке зворушило користувачів, опубліковано на сторінці волонтерського проекту "Вернись живим" в Facebook. У коментарі до відео зазначається, що боєць АТО, коли на вулиці тихо, замість автомата може потримати в руках улюблений музичний інструмент.

Однак свої пісні не виконує, - "все, что записывал, сгорело на полигоне". "Мелькает лампочка и застенчивый парень настраивает гитару. Это хороший знак. Значит на улице тихо и ему вместо автомата можно подержать в руках любимый музыкальный инструмент. Он поет не свои песни, ибо все, что записывал своего, как-то сгорело на полигоне. Планирует писать по вдохновению. Признается, что сам для себя может очень долго наигрывать различные мелодии, а когда просят на публику, то не всегда есть желание. Хотя тогда сыграл нам несколько песен. Делюсь одной с вами", - написала автор публікації.

Відео, в якому боєць АТО співає під гітару відому пісню групи "Тартак", зібрало понад тисячу "лайків" і більше 150 перепис.

"Не перестаю слушать, и каждый раз, как в первый. Берегите себя, ребята! Вас ждут дома!", "Голос хороший", "Возвращайтесь домой. Вас любят и ждут", — коментують відео користувачі соціальної мережі.


Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...