За "чеченським" планом: Влаштовуючи теракти у РФ, хотять підставити Україну - Мирослав Гай (відео)

Якщо Росія не може довести свою позицію у правовому полі, то вона починає чинити підло, доводячи свою правоту. Тому спецслужби Кремля готують теракти в Росії, щоб звинуватити в цьому Україну.

 Влаштовуючи теракти у РФ, хотять підставити Україну. Фото nd.zp.uaПро це в ефірі "Обозреватель.LIVE" заявив керівник благодійної організації "Фонд" Мир і Ко "" Мирослав Гай, інформують Патріоти України.

"Сейчас мы видим волну обвинений со стороны России в адрес Украины якобы в подготовке террористических актов. Это опасная риторика", - сказал он. Гай напомнил, как перед началом второй чеченской кампании Россию потрясла серия взрывов в жилых домах. "Кремль тогда обвинил Чечню в этих терактах, после чего началась большая разрушительная война, в которой погибло огромное количество людей", - отметил Гай.

"Я призвал бы граждан РФ быть внимательными независимо от того, как вы воспринимаете правительственную пропаганду России с федеральных каналов, верите ли вы ей или нет", - сказал он. По словам Гая, бдительность должны проявить и крымчане. "Почаще проверять подвалы, автомобили рядом, быть внимательными в общественных местах… Потому что спецслужбы РФ уже неоднократно доказывали, что террористический акт – это излюбленное средство для подливания масла в огонь перед очередной эскалацией боевых действий или каких-то войн на дипломатическом фронте", - подчеркнул он.

"Будьте внимательны, будьте осторожны, потому что риторика вашего высшего руководства заставляет тревожиться нас, а больше всего она должна тревожить вас. Обычно после таких заявлений, обычный майор ФСБ заносит гексоген в подвалы где-нибудь там, в России", - добавил Гай.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...