Жахливий вчинок: У центрі Києва отруїли рідкісну колекцію птахів

По вулиці Коперника у дворі 2-поверхового будинку невідомі отруїли два десятки унікальних птахів, яких колекціонував і доглядав місцевий дідусь Юрій Руголь.

У центрі Києва отруїли рідкісну колекцію птахів. Фото kiev.pravda.com.uaПро це у facebook повідомив Дмитро Пигида, пишуть Патріоти України.

"Унікальна виставка недавно отруєних рідкісних птахів у Києві! На Лук’янівці за кінотеатром Київська Русь є 2-поверховий будинок, який у 1913 році збудував козак Чернігівської губернії. Його внук – потомствений козак, інженер Юрій Руголь з 15 років збирає свою колекцію птахів: качки, фазани, журавлі, павичі. До недавнього часу його колекція налічувала майже 50 голів і була рідкісна у світових масштабах (приваблювала не лише українців, а й іноземців)", - на написав він.

У центрі Києва отруїли рідкісну колекцію птахів. Фото kiev.pravda.com.uaПотім, за словами Пигиди, по лінії паркана виросла висотка.

А 10 березня Руголь виклав 20 птахів, яких отруїли. Перед тим 10 птахів загризли собаки.

У центрі Києва отруїли рідкісну колекцію птахів. Фото kiev.pravda.com.ua"Висновки робіть самі: хто міг сипати отруєне зерно у двір, хто міг запускати вночі у двір псів, які давили птахів. Це питання до суспільства. А от металевий козирок над будиночком Руголя зварив забудовник. За словами діда, мета козирка – захистити новобуд від пожежі, коли сусідній двоповерховий будинок буде горіти", - підсумував Пигида.

Як відомо, 3-секційну 18-25-поверхову висотку на вулиці Коперника, 7 звів "Київміськбуд". Будинки здали у 2016 році.

У дворі новобудови планують облаштувати паркінг, дитячий та спортивний майданчики.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Завтра починається Великий піст: Що можна робити, а чого не варто - роз'яснення пастиря

неділя, 10 березень 2019, 10:07

З початком Великого посту люди починають задумуватись над тим, що можна, а чого не можна робити під час постування. На сім тижнів православним слід утриматися від розваг, скоромної їжі, грішних помислів і вчинків. Але пам'ятайте - не потрібно зводити п...

"Хитати човен" для українців - це не спосіб перевернутись та втопитись, це єдиний спосіб, щоб прискорити його рух", - Юрій Бутусов

понеділок, 20 березень 2017, 0:42

У бурхливому морі боятися треба не усіх тих, хто качає, і не того, що все гойдається. Україні потрібно боятися не громадянських протестів, а зупинки реформ. Таку думку висловив на своїй сторінці в Facebook журналіст і головний редактор сайту "Цензор.НЕ...